20.5 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 01:02
Tržišne komunikacijeDOPKonzum i ove godine daje slobodan dan roditeljima prvašića

Konzum i ove godine daje slobodan dan roditeljima prvašića

Ova će se školska godina u mnogočemu zasigurno razlikovati od svih dosad, no jedno će ostati isto – roditelji prvašića zaposleni u Konzumu i ove će godine biti uz svoje školarce na prvi dan škole. Konzumova tradicija u okviru koje svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole daje slobodan dan na prvi dan nastave tako će se nastaviti neovisno o tome što će školska godina početi u novim okolnostima, poručuju iz ovog trgovačkog lanca.

“Iako još uvijek nismo sigurni kako će školska godina koja je pred nama izgledati, neupitno je da uz prve dane škole vežemo svoje najljepše uspomene, prepune veselja, smijeha i radosti. Kolegama koji su roditelji prvašića želimo omogućiti da na početku te sasvim nove avanture, neizvjesnije i uzbudljivije nego ikad prije, budu uz svoje školarce te tako s njima podijele sva nova iskustva i pruže im potrebnu podršku na njihov veliki dan”, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum je prije pet godina uveo slobodan radni dan za roditelje prvašića i dosad ga je iskoristilo 1.358 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 279 zaposlenika čijih 278 djece kreće u prvi razred osnovne škole.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...