26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:43
Tržišne komunikacijeDOPSaponia prvašićima poklanja BIS Handysept - gel za dezinfekciju ruku

Saponia prvašićima poklanja BIS Handysept – gel za dezinfekciju ruku

U želji da brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia prvašićima za prvi dan škole poklanja novi proizvod primjeren upravo dječjim rukama – BIS Handysept gel. Gel je namijenjen za suho pranje i dezinfekciju ruku, a uz to njeguje kožu. I djeca i odrasli mogu ga nesmetano koristiti tijekom cijelog dana i u svim aktivnostima jer ne ostavlja ljepljiv trag na rukama.

“Namjera nam je da taj proizvod dobiju svi učenici prvih razreda te smo kontaktirali upravne odjele nadležne za školstvo i obrazovanje i dogovorili realizaciju ovog projekta. Većina škola je s oduševljenjem prihvatila, jer svi želimo da se nastava što sigurnije i normalnije odvija”, izjavila je predsjednica uprave Saponije, Dajana Mrčela.

Saponia je s ovim proizvodom zaokružila brigu o higijeni cijele obitelji jer s atestom o djelotvornosti protiv koronavirusa, linije BIS Handysept i ARF Deziclean pružaju najpotpuniju zaštitu zdravlja u borbi protiv pandemije COVID-19.

Prvi dan škole za sve učenike prvih razreda treba biti najuzbudljiviji dan. Ove godine to uzbuđenje zasjenit će brojne mjere koje propisuje HZJZ, ali uz poklon od Saponije mališani će sigurniji i bezbrižniji upoznati nove prijatelje i krenuti u jedno novo razdoblje života.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...