Kupci u Kozmo drogerijama diljem Hrvatske i ovaj će tjedan tri dana zaredom moći iskoristiti popust u sklopu produžene promotivno-prodajne akcije Kozmo srijeda.

Na posebnom popustu od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak naći će se omiljeni proizvodi u kozmetičkim torbicama većine žena – puderi i korektori.

kozmosrijeda-sijecanj-2011-puderi-largeNeizostavni za savršen make-up, tekući puderi, puderi u kamenu i korektori uljepšat će ten te matirati sjaj kože, a zahvaljujući vitaminima i mineralima čak će i njegovati kožu te je zaštititi od vanjskih utjecaja.

S obzirom na velik izbor pudera i korektora svjetski poznatih proizvođača kozmetike nije lako odabrati pravilnu nijansu, u potpunosti prilagođenu tenu i tipu kože kako bi lice izgledalo lijepo i svježe.

No, zato su tu djelatnici Kozma, koji će svojim stručnim savjetima rado pomoći djevojkama i ženama u rješavanju nedoumica oko pronalaženja idealne nijanse pudera i korektora koja će se lako stopiti s bojom kože lica i vrata.

Također, svi oni koji sutra možda neće stići u Kozmo, pudere i korektore će po sniženim cijenama moći pronaći i u četvrtak te u petak.

Pogledajte galeriju odabranih proizvoda: