kozmo-maturaLanac drogerija Kozmo pokreće projekt Kozmo matura namijenjen svim maturantima u Hrvatskoj, u sklopu kojeg će Kozmo drogerije jedan razred u Hrvatskoj nagraditi potpunim makeoverom za maturalnu zabavu i tako im uljepšati jednu od najvažnijih večeri u životu.

Projekt Kozmo matura okuplja vodeće stručnjake u svijetu mode i ljepote – renomirane vizažiste Borisa Čavlinu i Silvu Stojanović iz Ministry of Beauty te frizere iz poznatog frizerskog salona Toni&Guy koji je nedavno otvorio svoja vrata i u Hrvatskoj.

Za savršeni završni dojam pobrinut će se Miss Sixty Accessories atraktivnim večernjim torbicama poznatog talijanskog brenda Miss Sixty.

„Svi se rado prisjećamo svojih maturalnih zabava, kao i pripremama koje su prethodile tom najvažnijem danu u životu svakog tinejdžera, stoga s velikim zadovoljstvom pokrećemo ovaj nagradni natječaj. Ponosni smo što su nam se u projektu Kozmo matura pridružili vrhunski stručnjaci te poznata imena i brendovi kao što su Ministry of Beauty, Toni&Guy te Miss Sixty Accessories. Ovaj projekt je potvrda našeg slogana „gdje je sve po mom“ u čijem su fokusu naši kupci i njihove želje te nam je izuzetno drago što ćemo obradovati jedan cijeli razred i uljepšati im maturalnu večer“, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Kako bi sudjelovali u natječaju, maturanti trebaju, uz kupon koji će dobiti na blagajni bilo koje Kozmo drogerije, poslati fotografiju svog razreda, ali i kratku priču na temu zašto je baš njihov razred najbolji te zašto zaslužuje ovaj luksuzni makeover.

Uz maturante, razred mogu prijaviti i njihovi profesori, prijatelji, roditelji i drugi članovi obitelji. Pobjednički razred našminkat će poznati vizažisti iz Ministry of Beauty, moderne frizure prema najnovijim trendovima napravit će im stručni tim frizera iz salona Toni&Guy, dok će se za torbice pobrinuti Miss Sixty Accessories. Kako bi završili makeover u maniri zvijezda, Kozmo će za pobjednički razred organizirati i fotografiranje u prostorijama Ministry of Beauty.

Natječaj traje do 17. travnja, a za prijavu je potrebno ispuniti kupon koji se dobije u Kozmo  drogerijama za kupnju iznad 50 kuna te navesti razlog zbog čega bi baš taj razred trebao osvojiti nagradu. Više informacija o natječaju može se pronaći na web i Facebook stranici Kozma.