kozmo-pjesma-wide-midiLanac drogerija Kozmo pokrenuo je veliki nacionalni natječaj u sklopu kojeg traži autora Kozmo pjesme.

Autor najboljih stihova iskusit će slavu i zvjezdani status jer će njegove riječi uglazbiti skladatelj, otpjevati poznati glazbenici, a pjesma će biti snimljena i kao CD singl, a osvojit će i posebnu nagradu – 12 Kozmo darovnih kartica u ukupnom iznosu od 6000 kuna, ističe se u priopćenju.

“Brojni komentari i pozitivne poruke koje svakodnevno dobivamo od naših kupaca inspirirali su nas da pokrenemo ovaj projekt, a posebno nam je drago što će autor Kozmo pjesme biti upravo netko od naših kupaca. Drago nam je što ćemo pobjedniku natječaja zahvaliti na sasvim originalan način i pružiti jedinstveno iskustvo te pet minuta slave i zvjezdani status, kao i godišnju zalihu proizvoda iz naše ponude”, istaknula je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

U natječaju za najbolju Kozmo pjesmu mogu sudjelovati svi zainteresirani koji najkasnije do 1. travnja na e-mail adresu pjesma@kozmo.hr ili adresu Uprave Kozma (M. Čavića 1a, Zagreb) pošalju originalne stihove na zadanu temu.

Uz tekst pjesme, sudionici trebaju poslati i osobne podatke, a svaki natjecatelj može poslati najviše tri teksta. Pobjednički tekst odabrat će poseban stručni žiri, a detaljna pravila natječaja te dodatne informacije dostupne su na web i Facebook stranici Kozma.