Trgovački lanac KTC otvorio je u petak, 21. studenoga, novi hipermarket u Karlovcu. Riječ je o trećoj prodavaonici formata hipermarketa u maloprodajnoj mreži KTC-a koja obuhvaća još 20 supermarketa te niz specijaliziranih prodavaonica.

Karlovački hipermarket prostire se na 2.500 četvornih metara te se nalazi na adresi Mihanovićeva 9. Iz tvrtke ističu kako nova prodavaonica nudi bogat asortiman prehrane (dnevno svježe meso, suhomesnata i mliječna roba, voće i kruh), pića, čistila, kozmetiku, tekstil, cvijeće u teglama, kućne potrepštine, dječju opremu i igračke, audio-video opremu, bijelu tehniku i male kućanske aparate, računala i informatičku opremu, autokozmetiku i druge proizvode.

Hipermarket će biti otvoren svaki dan od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.

KTC d.d. je na hrvatskom tržištu prisutan više od 20 godina, a otvorenjem hipermarketa u Karlovcu prodajni prostori se nalaze u 21 hrvatskom gradu.

Uz trgovinu kao osnovnu djelatnost, tvrtka se bavi ugostiteljstvom (17 restorana) i turizmom (četiri hotela), a u svojem sastavu ima i lovište (Lovačka kuća Sokolovac), te sedam benzinskih postaja. KTC d.d. zapošljava 1100 djelatnika.