kupujmo-hrvatsko-midi3Akcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” održat će se u subotu, 3. rujna, od 9 do 13 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovat će 150 izlagača, izvijestili su danas iz Hrvatske gospodarske komore.

Događanju će prisustvovati potpredsjednik Sabora, Josip Friščić, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, Tihana Kraljić, župan Koprivničko – križevačke županije, Darko Koren, predsjednik ŽK Koprivnica i predsjednik Uprave Podravke d.d., Miroslav Vitković, te mnogi drugi pripadnici javnog i društvenog života Grada Koprivnice.

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” nastavljena je ove godine s ciljem da se građanima ukaže na važnost kupovanja domaćih proizvoda kako bi se doprinijelo jačanju hrvatskog gospodarstva.

Od prošle godine se u sklopu “Kupujmo hrvatsko“ održava i  akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija se ove godine održava od svibnja do rujna u 21 gradu.