Kviki slani ekstrudati novi su neodoljivi članovi obitelji najfinijih Kviki grickalica. Kako bi svim ljubiteljima grickalica omogućili uživanje u odličnim okusima i savršenoj hrskavosti, Kviki je pripremio čak tri nova proizvoda. Svaki ljubitelj grickalica pronaći će za sebe nešto što mu odgovara i u čemu će uživati.

Nove Kviki grickalice su:
Kviki salty stiX – kombinacija hrskavosti i slanog što je čini omiljenom kombinacijom svih uzrasta. Bilo da se radi o gledanju sportskog događaja ili za vrijeme pauze u školi, ovi hrskavi stiX-i posoljeni morskom solju odličan su izbor za brzi snack u bilo koje doba dana.

Kviki ketchup stiX – kombinacija hrskavosti i okusa ketchupa spravljenog od pravih rajčica i uz dodatak morske soli. Okus baš kao čarolija – čarobnije od toga ne može. Proizvod će voljeti svi, od najmanjih do najvećih.

Kviki cheese balls – hrskavost Kviki proizvoda i različitost okusa je već nadaleko poznata, a sada dolazi i s okusom jednog od najboljih pratitelja svih grickalica – sirom. Bilo da ste se našli u društvu dragih prijatelja ili vaših najmlađih, Kviki cheese balls će uvijek biti dobro došao.