makprogres-tortina-plus-za-fbKompanija Makprogres brzorastuća je konditorska industrija s više od 300 zaposlenika koja svoje proizvode plasira na tržišta tridesetak zemalja.

Asortiman Makprogresa sastoji se od nekoliko osnovnih brendova i mnoštva podbrendova od kojih iz tvrtke posebno izdvajaju robnu marku Vincinni koja obuhvaća različite konditorske proizvode: rolade, Tortina tortice, kekse, cookie kolače, štrudle, namaze, medenjake i druge.

Vincinni Finest unikatni su i visoko kvalitetni slatki proizvodi koji su bogatim okusom i širokim asortimanom pravi dar za sve sladokusce, navode iz proizvođača te dodaju kako u okviru ove ekstenzije nude Muffine, Brownies kolače, Mramorni i limun kolač te Kuglofe.

Pod robnom markom Armonia u ponudi se nalazi asortiman slanih proizvoda i grickalica. Osim kućnih brendova, Makprogres proizvodi i na tržište plasira dio asortimana za trgovačke marke Tesca, Lidla, Interspara, Tuša, CBA i Coopa.

Makprogres je na tržištu prisutan više od 20 godina, a iz tvrtke ističu kako su njihovi proizvodi odlično prihvaćeni od potrošača te svake godine bilježe dvoznamenkasti rast u prodaji te, sukladno tome, značajno širenje asortimana i pozicioniranosti.

Od prije desetak godina veći dio asortimana Makprogresa prisutan je i na hrvatskom tržištu, a pored vlastitih brendova tvrtka radi i privatne robne marke za velike trgovačke lance.

“Uvoz i distribuciju naših proizvoda u Hrvatskoj obavljaju dva distributera. To su tvrtke Leventić, preko koje plasiramo brendove Makprogresa i privatne robne marke kupaca, i tvrtka P.T. Zdrug, koja zastupa robnu marku Royal te dodatni asortiman proizvoda”, ističe Maja Ivanovska, Marketing Manager.