Ledo u periodu od 20. siječnja do 21. veljače organizira nagradnu igru “Vruća ljubav” koja se odvija u svim trgovinama na području Republike Hrvatske.

Sudionik nagradne igre treba broj računa koji je primio za kupnju proizvoda Vruća ljubav, poslati u omotnici na adresu: Ledo d.d., 10002 Zagreb, Čavićeva 1a, p.p. 222 s naznakom “Za sudjelovanje u nagradnoj igri Vruća ljubav”.

Sudionik Ledo nagradne igre je dužan poslati i točne osobne kontakt podatke (ime, prezime, adresu s poštanskim brojem, telefonski broj). Original računa kupnje proizvoda Vruća ljubav potrebno je sačuvati te ga pokazati u slučaju dobitnika.

Nagradni fond sačinjavaju sljedeće nagrade:
1. glavna nagrada: 5 x romantični vikend u wellness centru za dvije osobe u vrijednosti 2.000 kn
Pojedinačna nagrada Romantični vikend u wellness centru podrazumijeva vikend u Opatiji u hotelu 4*, a uključuje: dva polupansiona za dvije osobe te wellness program prema ponudi hotela. Nagrada Romantični vikend u wellness centru će biti u organizaciji turističke agencije prema izboru priređivača nagradne igre.

2. druga nagrada: 20 x Ledo poklon paket u vrijednosti 500 kn
Izvlačenje nagrade održat će se dana 26. veljače 2014., a rezultati će biti objavljeni na www.ledo.hr nakon izvlačenja u roku od pet radnih dana od izvlačenja.

Detalje nagradne igre pogledajte na poveznici.