Ledo užitci za cijelu obitelj

ledo-malaga-2011Svaki trenutak opuštanja proveden uz najdraže obogatit će obiteljska pakiranja Ledo sladoleda u kojima će osim djece uživati i odrasli ljubitelji ove ledene poslastice.

Ledo je za sve takve trenutke pripremio nove okuse u maštovitim kombinacijama – Grandissimo malaga – orah s grožđicama i  komadićima karameliziranih oraha, Quattro American Dream u kojem se stapaju okusi kikirikija, mliječne čokolade, nugata i karamele, baš kao i Twice naranča, vanilija i ananas – osvježenje za ljubitelje voćnih okusa.

Mini pakiranja već poznatih Quattro sladoleda dobila su još jednog člana – Mini Quattro Banana Split – neodoljivi spoj banane i najpopularnijih sladolednih okusa čokolade, vanilije i biskvita.

Novost za obiteljska druženja je novi brand G Selection, za čije se nastajanje koriste samo najkvalitetniji sastojci, sigurno će sve oduševiti okusi prave čokolade i vanilije u elegantnom pakiranju.

Sladoledna rolada Strauss Selection Cheesecake s preljevom od šumskog voća, odličan je izbor za brz desert nakon obiteljskog ručka.

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni odabirom bilo kojeg od ovih sladoleda, jer ako nije savršeno, nije Ledo!

Prethodni članakAdidas donosi popust na sav outlet asortiman obuće za trčanje
Sljedeći članakPrihvati izazov Tisak media centra