Legendarna 3 Kilos vodka u ponudi Valentića

Radi se o vodki koja je pripremljena u čast otvorenja zgrade američkih zlatnih rezervi u Fort Knoxu 1937. godine

Distributivna tvrtka Valentić d.o.o. iz Sesveta na hrvatsko je tržište uoči predblagdanske sezone predstavila novi proizvod iz premium segmenta jakih alkoholnih pića – 3 Kilos Ultra Premium vodku. Radi se o vodki koja je pripremljena u čast otvorenja zgrade američkih zlatnih rezervi u Fort Knoxu 1937. godine.

Ova vodka nastaje od najkvalitetnije europske pšenice u povijesnom gradu Schiedamu na jugu Nizozemske, gdje fermentira i pročišćava se u pet razina destilacije. Sirovi visokokvalitetni zrnasti alkohol poliran je miješanjem s iznimno čistom vodom tretiranom tehnologijom pod tlakom obrnute osmoze koja uklanja sve tragove nečistoća i ostavlja na ovoj vodki lagane cvjetne te okuse vanilije. Nakon toga se puni u potpisanu i patentiranu bocu u obliku zlatne poluge s kapicom koja ne dozvoljava ponovno punjenje.

Ugledni Američki portal The Fifty Best dodijelio je vodki 3 Kilos dvostruku zlatnu medalju za najbolju premium uvezenu vodku u 2017. i zlatnu medalju za najbolju premium uvezenu vodku 2016. godine. Također, na “WSWA tasting competition 2018” u Las Vegasu nagrađena je zlatnom medaljom. Može se konzumirati čista, s ledom ili u brojnim kombinacijama kao dio vrhunskih miješanih pića.

Za više informacija posjetite valentic-drinks.com.

Prethodni članakZagrebačka pivovara lansirala Staropramen Dark
Sljedeći članakSvilenkasto meka koža za primjetno samopouzdanje