Lidlov dan zaposlenika na Jarunu uz Severinu i Parni Valjak

Lidlov dan zaposlenika (7)Trgovački lanac Lidl Hrvatska ovogodišnji je Međunarodni praznik rada proveo slaveći Dan zaposlenika na zagrebačkom Jarunu, okupivši sve svoje zaposlenike iz cijele Hrvatske.

Sve Lidlove trgovine toga su dana bile zatvorene, a više od 1500 Lidlovih zaposlenika okupilo se na jarunskom Otoku mladosti, gdje su svoj dan obilježili uz brojne sportske i društvene aktivnosti te koncerte poznatih zvijezda – Severine i Parnog Valjka.

Lidl Hrvatska ove godine slavi 10 godina u Hrvatskoj, a ovo je treći Dan zaposlenika koji su proslavili. Nakon Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski 2008. godine te Plitvičkih jezera 2013. godine, Lidl je i ove godine na Jarunu okupio svoje zaposlenike iz trgovina, logističko-distributivnih centara i Centrale.

Briga o zaposlenicima jedno je od osnovnih načela Lidlovog globalnog poslovanja. Lidl je u Hrvatskoj već godinama u samom vrhu liste najpoželjnijih poslodavaca, a dobitnik je i brojnih priznanja iz područja upravljanja ljudskim resursima.

 

Prethodni članakMesne prerađevine – Promometar: Pad kategorije, rast promocija
Sljedeći članakPad proizvođačkih cijena na godišnjoj razini u Europskoj uniji