Modnim pistama trenutačno vlada modni trend koji spaja vinil i baršun. Tu kombinaciju matt materijala i sjajnih tkanina Catrice je pretočio na proizvode koji čine samo jednu od uvijek zadivljujućih limitiranih kolekcija.

Kolekciju karakteriziraju nijanse koje se kreću od nježne zelene i tople crvene boje do boje bakra.

Jedan od proizvoda koji čini ovu jesensku kolekciju je puder za oči i obraze. Sam naziv govori da ga se može koristiti na očima i obrazima čime se postiže ujednačeni izgled.

QUATTRO EYE SJENILO ZA OČI
Stvorite neograničene izglede pomoću quattro palete sjenila koja sadrži četiri savršeno usklađene nijanse sjenila s kontrastnim efektima – od velvet mat do sjajnog. Visokokvalitetno pakiranje sadrži ogledalo i jedinstveni dizajn.
MPC 48,90 KN

PUDER ZA OČI & OBRAZE
Nježna puderasta tekstura je iznimno svestrana – može se koristiti kao sjenilo za oči za izražajni moderan izgled ili kao rumenilo za prirodni ten sa suptilnim sjajem.
MPC 31,90 KN

TRANSFORMING TEKUĆI TUŠ ZA OČI
Inovativno: tekuća, prozračna tekstura pretvara svako sjenilo za oči u tuš za oči. Pređite s aplikatorom preko sjenila za oči kako biste zahvatili teksturu a zatim nanesite na kapak poput tuša za oči.
MPC 27,90 KN

LIP DUO RUŽ ZA USNE
Duo ruž za usne u sjajnoj nijansi i prilagodljivom puderu za usne s mat završetkom – oboje s visokim prekrivanjem. Može se koristiti zasebno ili u kombinaciji za individualan look.
MPC 44,90 KN

WET LOOK GEL ZA OBRVE
Prozirni gel s visokim sjajnim završetkom daje obrvama oblik , fiksira sitne dlačice
na mjestu. Za izražajne obrve. Posebno oblikovana četkica osigurava glatku primjenu. Dodatni savjet: može se koristiti kao baza i na usnama i kapcima.
MPC 27,90 KN

NAIL LACQUER LAK ZA NOKTE
Četiri dugotrajna, metalik laka za nokte – dostupni u dvije moderne boje s različitim efektima: metallic mat ili vinilni visoki sjaj. Dolaze u praktičnom mini pakiranju.
MPC 19,90 KN