Lino Lada Quattro – novo ruho omiljenog kremnog namaza

Sladoled Lino Lada Quattro jedinstveni je spoj četiri najpopularnija i najfinija kremasta okusa svima omiljenih kremnih namaza, svijetle i tamne Lino Lade duo, Lino Lade nougat te Lino Lade kokos s komadićima

Nakon što je Lino Lada sladoled na štapiću u trenu osvojio srca mnogih te nakon što ga je prošle godine Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC) u Švedskoj proglailo najboljim na svijetu, Podravka i Ledo predstavljaju još jedan novi proizvod u kojem može uživati cijela obitelj – sladoled Lino Lada Quattro.

Riječ je o jedinstvenom spoju četiri najpopularnija i najfinija kremasta okusa svima omiljenih kremnih namaza, svijetle i tamne Lino Lade duo, Lino Lade nougat te Lino Lade kokos s komadićima.

Neodoljivi okusi u ovoj primamljivoj kombinaciji dodatno su obogaćeni preljevom od bijele i tamne Lino Lade, a za potpuni užitak tu je i posip s komadićima lješnjaka koji su savršeni dodatak ovom fantastičnom desertu.

Lino Lada Quattro čisti je dokaz da savršenstvo ipak postoji. Ispunit će slatke želje cijele obitelj, nestat će u trenu, a neopisivi osjećaj zadovoljstva pratit će vas još dugo. Pronađite ga u najbližoj Ledo škrinji i podijelite s dragim ljudima.

Prethodni članakZa Uskrs manja potrošnja, ali veća potražnja za domaćim proizvodima
Sljedeći članakPojačan dnevni rast broja nezaposlenih i oštro smanjenje potražnje za radom