ekupi-largeeKupi.hr novi je internetski dućan koji pokreće hrvatski distributer informatičke opreme i elektroničke robe

M SAN Grupa, hrvatski distributer informatičke opreme  i elektroničke robe nakon 15 godina postojanja ulazi na novo tržište, poslovanje s krajnjim korisnicima putem vlastite web trgovine, priopćila je tvrtka u srijedu.

Za te potrebe osnovana je tvrtka eKupi kojoj je cilj prvenstveno razvoj sigurnog portala, dostizanje maksimalne operativne i logističke efikasnosti te približavanje e-trgovine svim potrošačima.

“Želja nam je omogućiti potrošačima novu razinu iskustva kod kupovine putem Interneta. Čvrsto smo usmjereni u stvaranje što šire baze zadovoljnih korisnika koji žele na što brži i jednostavniji način, po povoljnim i konkurentnim cijenama, u svakom trenutku, ostvariti kupnju iz svog doma, ureda ili iz pokreta.. Potencijal tržišta postoji, vidimo veliku priliku i spremni smo je iskoristiti“, izjavio je Goran Janičijević, voditelj komercijalnog poslovanja tvrtke eKupi.

Da potencijal postoji, pokazuju i podaci prema kojima u Hrvatskoj promet putem internetske trgovine zauzima tek 5% ukupnog tržišta elektroničkih uređaja, navodi se u priopćenju M SAN-a.

Na tržištima zapadne Europe taj udio je znatno veći i u nekim segmentima već prelazi 30% ukupne trgovine.

Nesumnjivo je da će i u Hrvatskoj taj postotak rasti prvenstveno zbog povoljnijih cijena, jednostavnosti kupovanja i velikog izbora proizvoda, zaključuje se u priopćenju. (Bankamagazin)