Kulinarski asortiman brenda Maggi obogaćen je s dva noviteta koji će unijeti nove mirise i okuse omiljenim jelima. U vrijeme kada briga o zdravlju i pravilnoj prehrani zauzimaju visoko mjesto na listi prioriteta, Nestlé je spremno odgovorio na nove trendove s proizvodima koji sadrže prirodne sastojke Magija okusa, dodatak jelima s povrćem te BIO organskim kockama za kuhanje.

Nestlé je najveća svjetska prehrambena kompanija čiji asortiman uvelike ovisi o ukusima i željama lokalnih potrošača. S velikom ambicijom da udovolji apetitima hrvatskih ljubitelja kuhanja, proširena je ponuda Maggi proizvoda s prirodnim sastojcima. Novi proizvodi su namijenjeni onima koji uživaju u kuhanju, vole eksperimentirati s novim jelima te rado dodaju osobni dodir svojim kulinarskim kreacijama, a istovremeno im je važno da sastojci koje koriste u pripremi jela dolaze iz provjerenih izvora. Idealni su i za one koji vole iznenaditi svoju obitelj i prijatelje nekim novim okusima ili dodati novi okus starim receptima.

Što razlikuje nove proizvode od onih već dostupnih na tržištu? Sadrže prirodne i dobro poznate sastojke koje možemo pronaći u vlastitom kuhinjskom ormariću, a koji daju puniji okus jelima. Magija okusa kombinacija je začina kao što su papar, kurkuma, povrća poput mrkve, luka, češnjaka i celera te aromatičnog bilja i morske soli. Oznaka Prirodni sastojci potvrđuje da ne sadrži konzervanse, umjetne boje i arome te odlično nadopunjuje okuse juha i variva, svih vrste mesa, povrća i jela na bazi žitarica.

Maggi bio organske kocke za kuhanje dolaze u dvije varijante – na bazi piletine i povrća s kvalitetnim organskim sastojcima. Također ne sadrže umjetne boje i arome, a mogu se koristiti kao temeljac za povrtne juhe, razne umake i variva, kao i za brojna druga jela.

“Uspješno identificiramo globalne trendove i pretvaramo ih u nove proizvode prema željama potrošača. Znamo da Hrvati vole kuhati, njih 40% kuha svaki dan. Uz to prate globalne trendove, žele znati što je u njihovoj hrani, sve više traže prirodno i organsko a 31% konzumira ‘super hranu’. Vođeni misijom da naši proizvodi budu još ukusniji, zdraviji te istodobno pozitivni za okoliš spremamo još mnoga iznenađenja do kraja godine”, izjavila je Renata Matusinović, izvršna direktorica kategorije hrane za tržište Jugoistočne Europe.

Kako bi omogućili potrošačima da isprobaju nove proizvode te se uvjere u njihovu kvalitetu, iz Nestléa će kroz različite kanale ljubiteljima kuhanja pokloniti 100.000 komada Magije okusa.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!