Maja Šuput, Marijana Batinić i tajanstveni muškarac u kampanji Studenca

Kako se doznaje, Šuput i Batinić nova su lica velike marketinške kampanje Studenca pod nazivom “I sitno i bitno” prilikom čega je snimljeno nekoliko scenarija reklama koje promoviraju ključne poruke ovog maloprodajnog lanca

Što povezuje Maju Šuput u osebujnom ogrtaču, zbunjenu Marijanu Batinić i poznatog, ali za sada još uvijek tajanstvenog muškarca? Ako je suditi prema najavama s društvenih mreža, riječ je o snimanju kreativnih televizijskih reklama za Studenac koje će publika uskoro imati priliku vidjeti na malim ekranima.

Njihove objave fotografija sa snimanja reklama prikupile su više od 10 tisuća lajkova na Instagramu, a mnoštvo korisnika u komentarima je obznanilo kako jedva čeka vidjeti o čemu se zapravo radi.

Kako se doznaje, Šuput i Batinić nova su lica velike marketinške kampanje Studenca pod nazivom “I sitno i bitno” prilikom čega je snimljeno nekoliko scenarija reklama koje promoviraju ključne poruke ovog maloprodajnog lanca.

Inače, Studenac je poznat kao trgovina-susjed u kojoj je sve nadohvat ruke i koji je tu kad je najpotrebnije, kad trebate i sitno i bitno.

Tako su se kroz opuštenu atmosferu i kreativnu produkciju nova lica Studenca, Maja Šuput i još jedna domaća zvijezda, našla u ulozi svakodnevnih kupaca koji u omiljenu trgovinu dolaze u svako doba dana, u svim prilikama i svim izdanjima. Opušteni i u dobrosusjedskoj atmosferi ostvaruju bliski odnos s prodavačima kupujući upravo ono što im treba.

Marijana Batinić našla se pak i u ulozi pomalo zbunjene korisnice aplikacije “Moj Studenac” koja je tek na blagajni otkrila koje pogodnosti može ostvariti i kako najbolje može uštedjeti.

O novom projektu se oglasila i Maja Šuput.

“Baš sam guštala prilikom snimanja reklama za kampanju ‘I sitno i bitno’. Volim sudjelovati u projektima u kojima se osjećam opušteno i gdje, zapravo, ne trebam trošiti energiju kako bih se uklopila u određeni scenarij. Ovdje su moja osobnost ali i fashion izričaj stavljeni u prvi plan tako da je ovo jedan od onih projekata u kojem sam uspjela prenijeti vlastitu autentičnost. Cijela ideja kreativno je posložena tako da svi akteri budu ono što jesu i tako publici približe ključne poruke Studenca kao trgovine u susjedstvu u kojoj se kupac osjeća zadovoljno, prihvaćeno i ležerno baš u svim prilikama i uvjetima”, kaže Šuput.

Marijana Batinić, poznata televizijska i radijska voditeljica pak kaže kako je očito da na marketinškom tržištu očito pušu neki novi vjetrovi te je potrebna dodatna kreativnost za stvaranje sadržaja koji će zbilja zainteresirati javnost i izazvati određenu emociju.

“Rekla bih da ovo nije reklama u klasičnom smislu. Ovo je pričanje priče. Priče s kojom se velika većina ljudi na našem prostoru može identificirati. Mi smo tu samo da takvu priču oplemenimo kroz ulogu ‘svakodnevnih kupaca’ na upečatljiv način”, kaže Batinić.

O kojem se tajanstvenom muškarcu radi i koja je njegova nova uloga za sada nije poznato, no publika će ga uskoro imati prilike vidjeti u posve novom izdanju na malim ekranima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakNjemački Rewe ozbiljan kandidat za kupnju Tuša
Sljedeći članakEBRD regionalna konferencija u Zagrebu “Consumer Rules Summit”