mapaznanja-midiMapa znanja organizira Akademiju o web prodaji na kojoj će zainteresirani moći saznati kako pokrenuti web shop, sve o pravnim aspektima web trgovine, kako privući ciljane kupce, te kako optimizirati web stranice za konverzije.

Akademija će se održati u dva modula, prvi modul bit će 12. i 13. listopada, a drugi  17. i 18. studenoga 2016. godine.

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, 365 dana u godini i to za kupce iz cijelog svijeta. Bilo tko, bilo kada može posjetiti vaše web mjesto i kupiti proizvod koji nudite. Prednost otvaranja web trgovine je neusporedivo niža investicija i rizik nego otvaranje fizičke trgovine na lokaciji u nekom mjestu ili gradu.

Nema brige o radnom vremenu, najmu prostora, sigurnosti poslovnice, zapošljavanju dodatnog osoblja i raznim drugim stvarima od kojih se neke često i predvide. Mnoge tvrtke u Hrvatskoj koje su klasičnu prodaju upotpunile web trgovinom bilježe ogroman rast.

Statistička kuća Statista predviđa da će se online poslovanje u Hrvatskoj do 2020.godine kontinuirano širiti, te da će Europska unija, sa svojom direktivom Europe 2020, intenzivno raditi na poboljšanju digitalne ekonomije i same online trgovine, te je krajnje vrijeme da se i domaće tvrtke uključe u utrku izrade vlastite web trgovine.

Seminar je namijenjen svima koji planiraju uskoro pokrenuti svoju internetsku prodaju ili su je već pokrenuli. Idealni polaznici seminara su vlasnici malih i srednjih tvrtki, koje mogu izravno prodavati na internetu svoje proizvode ili usluge, voditelji prodaje i marketinga u tvrtkama koje posluju na internetu i zaposlenici u prodajnim odjelima ili komercijalisti u tvrtkama koje mogu ostvariti prodaju i na internetu.

Akademija se sastoji od 4 modula koji se mogu se pohađati pojedinačno ili kao cjelina.

Cijena jednog modula je 1390,00 + PDV, dva dana su 2.290,00 + PDV. Ako se odlučite za sva 4 dana, cijena je 4.390,00 kn + PDV.

Više informacija o seminaru na web stranici Mape znanja.