mapa-znanja-seminari-thumb 300Mapa znanja, tvrtka specijalizirana za poslovne edukacije poziva sve da se 31. ožujka u hotelu Sheraton odazovu na dva zanimljiva seminara.

Za ljubitelje novih tehnologija i za sve one koji žele znati što znače termini poput augmented reality, virtual reality, 3D mapping ili beamvertising, Mapa Znanja je organizirala seminar pod nazivom “Nove tehnologije u promociji i kako kvalitetno snimiti promotivni video”.

Seminar je namijenjen djelatnicima u marketingu i promociji, voditeljima odjela promocije, brand managerima, turističkim i ugostiteljskim djelatnicima, voditeljima kulturnih objekata, kreativnoj industriji i svima koji se žele upoznati s novim tehnologijama poput proširene i virtualne stvarnosti (augmented & virtual reality), QR koda, holograma, 3D video mappinga, projekcija na vodene površine i sl. Svima onima koji žele shvatiti mogućnosti i potencijal tih tehnologija u promotivne svrhe te dobiti inspiraciju za unaprjeđenje promotivnih aktivnosti svojih proizvoda, događanja, turističkih destinacija. Predavači na seminaru su Jelena Filipaj (ProTeam) i Dražen Tomić (ICTbussiness.info).

Istog dana, na istom mjestu održava se i seminar kojega će voditi neurolog i psihijatar Slavko Sakoman, pod nazivom “Ekologija uma i kako očuvati psihičku stabilnost i zadovoljstvo životom u radnom procesu”.

Svrha seminara je menadžerima i poduzetnicima prenijeti znanja i dati ideje kako trajati u visokom poslovnom ritmu, a ujedno kvalitetno živjeti! Fokus će biti na osvješćivanju i unapređenju metoda čuvanja uravnoteženog mentalnog sustava, da bi optimalno funkcionirali u svim važnim životnim ulogama, na poslu i obitelji, kao pozitivne i zadovoljne osobe koje traju i koje vode računa i o dobrobiti svijeta oko sebe.