Nakon uspješne kampanje za dolazak Lidla na litvansko tržište, u kojoj glavnu ulogu ima legendarni košarkaš Arvydas Sabonis, hrvatska agencija Real grupa nastavlja suradnju s trgovačkim lancem Lidl Litva.

Nedavno je pokrenuta nova Lidlova kampanja “Svježina”, a Sabonis nastavlja biti Lidlov ambasador, potvrđujući svježinu svakog Lidlovog proizvoda. Realovci su posebno ponosni što se cijelo snimanje za kampanju u Litvi odvijalo u Hrvatskoj, a na kampanji je radio profesionalni tim.

Nakon uspjeha u radu za Lidl u Hrvatskoj i Portugalu te uspješno odrađene kampanje za ulazak Lidla na litvansko tržište, marketinška agencija Real grupa nastavlja dobar posao u Litvi.

Početkom siječnja Lidl je započeo novu veliku kampanju “Svježina” koja promiče Lidlovo vodeće načelo da se isključivo najsvježiji proizvodi prodaju u Lidlovim trgovinama. Kampanja prikazuje pet kategorija svježih namirnica: meso, riba, voće i povrće, mliječni i pekarski proizvodi.

Na kampanji “Svježina” radio je i poznati nizozemski snimatelj i redatelj Ronald Koetzier, jedan od majstora specijaliziranih za high-speed tehnike snimanja. Lifestyle redatelji Marko Đilas i Radislav Jovanov Gonzo, direktor fotografije Sven Pepeonik, food stilisti Škuf i Gaga te Realov art director i fotograf Josip Matić samo su dio tima angažiranog na kampanji.

Tijekom pet dana snimanja ove sveobuhvatne kampanje snimljeno je oko 20 različitih setova pripreme hrane.

“Sva hrana u ovoj kampanji bila je stvarna, predstavljena kroz atraktivne snimke, što ostavlja vrlo moderan i privlačan dojam. Kvaliteta je nešto s čime Lidl nikada ne radi kompromis, tako da nije neobično da su odlučili angažirati vrhunske profesionalce. Ponosni smo što smo uspjeli predstaviti proizvode iz Lidla baš takvima kakvi jesu – vrhunski i beskompromisno svježi”, rekao je Maro Pitarević, kreativni direktor Real grupe.