MasterCard u suradnji s Microsoftom pojednostavljuje e-trgovinu

microsoft-mastercardMasterCard je najavio suradnju s Microsoftom u okviru koje će korisnicima Microsoft Dynamicsa osigurati jednostavno i sigurno plaćanje online.

Simplify Commerce, raznolika, sigurna i nevjerojatno jednostavna platforma za plaćanje u oblaku, pomaže poslovnim subjektima u razvoju maksimiziranjem online i mobilne prodaje.

Uz ovu suradnju korisnici Microsoft Dynamicsa će koristiti jedan sustav koji povezuje planiranje i prodaju što će osigurati više prednosti: Jednostavna integracija – poslovni subjekti mogu jednostavno dodati plaćanja u Dynamics AX kako bi počeli prihvaćati i upravljati plaćanjima online. Ažuriranja – korisnici će biti u tijeku s najnovijim dostignućima u industriji plaćanja – od najnaprednije sigurnosti do regulatornih protokola. Zahvaljujući integraciji, automatski će primati koordinirana MasterCard i Microsoft ažuriranja. Širenje poslovanja – Simplify Commerce osigurava povezivost kompanija koje ugovaraju prihvat kartica diljem svijeta pa se subjekti mogu geografski širiti bez poteškoća prilikom plaćanja.

Simplify Commerce_Microsoft DynamicsSimplify Commerce će u nadolazećim tjednima biti dostupan preko softvera Microsoft Dynamics AX u 13 zemalja: SAD-u, Australiji, Kanadi, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Islandu, Irskoj, Meksiku, Novom Zelandu, Južnoafričkoj Republici, Nizozemskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Dodatna tržišta će se uključiti naknadno.

“Poslovni subjekti trebaju imati mogućnost prodavati bez ikakvih poteškoća”, rekla je Deborah Barta, voditeljica za Simplify Commerce u kompaniji MasterCard. “Želimo pojednostaviti poslovanje i omogućiti rast te se veselimo suradnji s Microsoftom kako bismo osigurali sigurno i jednostavno plaćanje većem broju poslovnih subjekata diljem svijeta”.

Simplify Commerce je samo jedan od načina na koje MasterCard pomaže poslovnim subjektima u razvoju. Tu su i pomoć pri upravljanju tijekom novca i rastu prodaje preko niza rješenja i savjeta kreiranih kako bi zadovoljili svakodnevne poslovne zahtjeve – učinkovito poslovanje te brzo, sigurno i jednostavno plaćanje usluga i proizvoda.

Za partnere Microsofta koji implementiraju Dynamics AX ovo predstavlja inovativno rješenje za plaćanja online i preko pozivnih centara.

Prethodni članakMcDonald’s ulaže pola milijarde eura u modernizaciju restorana
Sljedeći članakMeđunarodna kuhinja: Multikulturna gastro evolucija