23.9 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 00:09
Tržišne komunikacijeMasterCard pomaže startup tvrtkama

MasterCard pomaže startup tvrtkama

MasterCard planira uključiti do osam startup kompanija u program u Dublinu, a prijaviti se može do 16. svibnja

Kartičarska kuća MasterCard lansira projekt MasterCard Start Path, obvezujući se da će startup-ima pomoći da brže postignu uspjeh tako što će im ponuditi podršku, mentorstvo i priliku za rad na pilot projektima s ključnim globalnim akterima, priopćeno je iz tvrtke.

U Europi MasterCard lansira projekt podrške, s fokusom na trgovinu za inovativne europske kompanije koje su u ranoj fazi razvoja, a u kojem će direktno sudjelovati vodeći partneri među kojima su i ASOS i Capital One.

Start Path, novi program kompanije MasterCard, funkcionira tako što na prvo mjesto stavlja startup kompanije. Start Path tim blisko će surađivati sa svakom od ovih kompanija kako bi shvatili njihove ciljeve i vizije te tako stvorili pristup prilagođen njihovim pojedinačnim potrebama.

Kako se navodi, kroz ovaj program MasterCard će pomoći startup-ima da rade na pilot projektima s vodećim klijentima u industriji, savladaju ključne operativne prepreke, usavrše svoja tehnološka rješenja te dobiju potrebna sredstva.

“StartPath je još jedan sjajan način na koji MasterCard pokazuje stalnu privrženost inovacijama”, rekao je Stephane Wyper koji je na čelu globalnog Start Path sektora u kompaniji MasterCard.

“Budućnost trgovine oblikovat će tradicionalni sudionici u tom procesu, ali i startup kompanije koje već isprobavaju sljedeću generaciju rješenja. Ovim kompanijama pružamo direktan pristup našem opširnom znanju i iskustvu kako bi im pomogli da dođu do novih ideja i kako bi stvorili bolja iskustva za potrošače, trgovce i druge partnere”, dodao je.

Startup kompanije mogu se prijaviti za priliku da sudjeluju u ovom program do 16. svibnja preko online platforme www.startpath.com/accelerator/.

MasterCard će odabrati do osam kompanija s prostora Europe koje se bave trgovinom i te će kompanije sudjelovati u 12-mjesečnom programu koji povezuje online i aktivnosti na licu mjesta, a koji će s radom početi krajem srpnja, navodi se u priopćenju.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...