21.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 01:14
Tržišne komunikacijeTjedan "Mama & dijete" u City Centeru one

Tjedan “Mama & dijete” u City Centeru one

Nakon uspješnog prvog tjedna, MasterCard kampanja “We Love Women” nastavlja se tjednom posvećenim majkama i njihovim mališanima

Prvi tjedan kampanje “We Love Women” odlično su prihvatile sve ljubiteljice uređenja interijera. Brojni posjetitelji došli su u City Centere one kako bi poslušali savjete poznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec i saznali sve o funkcionalnom i modernom uređenju doma. Dodatni razlog za kupnju bile su i pogodnosti za plaćanje MasterCard karticama.

Pred nama je tjedan “Mama & dijete” koji će trajati od 12. do 18. svibnja. Ovih sedam dana bit će posvećeno majkama i njihovim mališanima, a ističu se predavanja Tatjane Divjak i Kristine Ercegović.

Life&Business Coach Tatjana Divjak održat će seminar pod nazivom “Postizanje ravnoteže između posla i života” u subotu, 17. svibnja, u City Centeru one West u Zagrebu. Autorica četiri knjige te mnogobrojnih kolumni savjetovat će žene kako bi uspjele pronaći ravnotežu između uloge mame i karijeristice.

U subotu i nedjelju, 17. i 18. svibnja, u City Centeru one Split i East, Kristina Ercegović, autorica knjige “Sam svoj gazda”, savjetovat će posjetiteljice o tome kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima.

Tijekom drugog tjedna kampanje koju organizira MasterCard u trgovačkim centrima City Center one, obje će stručnjakinje podijeliti 50 autorskih knjiga najsretnijim posjetiteljicama. Uz knjige, posjetiteljice mogu iskoristiti popuste za plaćanje MasterCard karticama u trgovinama: Farmacia, Baby Centar, Carter’s & Oshkosh, Kid’s Jungle, Saxx, Top Shop, DM, Six, Idexe.

Osim toga, u četvrtak i petak, 15. i 16. svibnja, promotivne prezentacije održat će dm i Baby Centar koji će imati radionicu na temu pravilnog korištenja automobilske sjedalice za djecu.

U subotu, 17. svibnja, svi posjetitelji moći će na štandu Farmacije izmjeriti svoj vitaminsko-mineralni status, dok će u nedjelju SportEduca i Klub trudnica održati radionice s edukacijskim programima. SportEduca radionica “Bicikl je u modi” priredit će zabavni edukativni biciklistički poligon na kojem se klinci mogu okušati u vještini i brzini, ali i poštovanju prometnih pravila. Za najspretnije male vozače i vozačice, SportEduca pripremit će iznenađenje.

PROMO

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...