Tržišne komunikacijeOslobođen lav na Cvjetnom trgu

Oslobođen lav na Cvjetnom trgu

U nesvakidašnjoj kampanji nazvanoj “Veni, vidi, riči”, koja je održana na Cvjetnom trgu u Zagrebu, naš poznati voditelj i komičar Ivan Šarić te brojni ljubitelji LION čokoladica oslobodili su lavlju energiju i odmjerili snage u vještini rikanja.

Prolaznike je u centru grada umjesto mirnog vikenda dočekala rika oslobođenog lava. Ivan je na posebno osmišljenoj aplikaciji demonstrirao jačinu svoje rike, a nakon njega su priliku da oslobode lava u sebi dobili i svi prolaznici.

“Stručnjaci kažu da rika lava iznosi preko 110 decibela te se može čuti i na udaljenosti od osam kilometara. Nisam siguran jesmo li danas uspjeli oboriti taj rekord, ali smo se svakako odlično zabavili”, izjavio je Ivan Šarić.

Svi sudionici ove kampanje, koji su svojom rikom dosegli jačinu od 90 decibela, za iskazanu su lavovsku energiju bili nagrađeni LION čokoladicama.

PROMO

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...