Melem dragocjena suha ulja pažljivo su odabrana kombinacija ulja koštice marelice, badema, masline i esencijalnog ulja ruže koja hrane kožu, čine je elastičnom i baršunastom. Osim što je nakon svake primjene koža njegovana, lijepa i meka na dodir, Melem dragocjeno suho ulje s esencijalnim uljem ruže i Diamond glow suho ulje luksuznog su mirisa i aromaterapijskog učinka.

Zbog efekta brzog upijanja suha ulja se mogu koristiti i za njegu kose te je, za razliku od običnih ulja, neće ostaviti masnom i slijepljenom. Umjesto običnog ulja i mlijeka za tijelo, žene sve češće biraju suho ulje zbog njegove učinkovitosti, brzog djelovanja i bogatstva vitaminima i antioksidansima. Prikladno je za suhu, masnu i osjetljivu kožu, a budući da ne ostavlja mastan trag, može se koristiti i kao podloga za šminku.

Jedan od njegovih najboljih učinaka na kožu jest da joj povećava elastičnost i tako usporava starenje. Osim što hidratizira, Melem Diamond glow dragocjeno suho ulje koži daje elegantan dijamantni sjaj, kako bi koža izgledala njegovano i privlačno. Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem može se ekskluzivno kupiti u prodavaonicama dm drogerija diljem Hrvatske.