Nastao 1977. godine, tada Zagrebački melem, bio je kozmetička inovacija kemičara Ninka Nikšića. Maziva, učinkovita i ugodna krema ubrzo je postala hit te se svrstala među omiljene proizvode za njegu svih stanja i tipova kože, za primjenu od glave do pete i korištenje svih generacija. Neodoljivog mirisa, Melem je postao nezamjenjivi beauty proizvod.

“Ponosni smo što je Melem dio Magdis grupa portfelja i što naš tim zadnje četiri godine brine o Melemu. Sjećam se da je moja mama početkom 80-ih obavezno mazala sestru i mene Melemom prije svakog skijanja ili boravka na suhom zraku. Danas imamo privilegiju brinuti o Melemu, jednom od rijetkih domaćih brendova i proizvoda koji imaju vodeću poziciju i odolijevaju novim trendovima te globalnoj konkurenciji”, rekao je Marko Gross, predsjednik Uprave Magdis grupe.

A zašto je Melem poseban i čemu zahvaljuje dugogodišnju uspješnost objasnila je doc. dr. sc. Ivana Prkačin: “Ova jednostavna, lanolinska krema može se primijeniti za njegu kože na čak 99 različitih načina. Njena hipoalergena formula odgovara raznim stanjima i tipovima kože, a rezultati su brzo vidljivi. Mi dermatolozi je preporučujemo za njegu vrlo suhe, osjetljive, zahtjevne kože usana, lica i tijela. Odgovara njezi i raznih tipova kože, od nježne dječje do suhe, dehidrirane kože starijih osoba. S Melemom ne možete pogriješiti”, zaključila je dr. Prkačin, specijalistica dermatovenerologije.

Povodom jubilarnog rođendana, kolekcija nadahnuta originalnom Melem kremom – Dragocjena ulja, predstavljena je u prigodnoj, slavljeničkoj ambalaži dostupnoj u svim dm, Bipa, Müller i Super Konzum trgovinama u ograničenoj nakladi. Proslavite s Melemom rođendan i uživajte u lijepoj, njegovanoj koži.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!