Metro Hrvatska je za ovogodišnji Adriatic Gastro Show, koji se održava u Splitu od 23. do 26. veljače, pripremio bogat kulinarski program. U Spaladium Areni, na 150 četvornih metara, posjetitelji će moći saznati kulinarske tajne pod vodstvom chefova udruženja JRE Hrvatska i Visoke škole Aspira.

Na najvećoj regionalnoj HoReCa manifestaciji koja okuplja stručnjake iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora, Metro će predstaviti profesionalna rješenja za ugostitelje kao što su proizvodi koji su djelomično spremni za posluživanje u restoranima i barovima, čime se štedi vrijeme.

Svim kupcima Metroa omogućen je besplatan ulaz na Adriatic Gastro Show uz predočenje Metro kartice, a kako bi uoči sezone svoje proizvode i usluge učinio još dostupnijima, veleprodajni lanac je pripremio i posebne sajamske popuste.

“Sudjelovanjem na Adriatic Gastro Showu, regionalnoj manifestaciji koja okuplja brojne stručnjake, potvrđujemo Metroovu predanost da uslugama i proizvodima budemo podrška profesionalcima iz HoReCa sektora. Proizvodi naših robnih marki osmišljeni su i usavršeni u suradnji s kuharima, a naša profesionalna rješenja i usluge ugostiteljima omogućavaju unapređenje poslovanja i uštedu vremena. Ponosni smo što je Metro i ove godine dio sajma koji okuplja najbolje što hrvatska gastronomija i turizam nude“, izjavio je Imre Horváth, predsjednik Uprave Metroa Hrvatska.

U srijedu, 23. veljače, povodom otvorenja Adriatic Gastro Showa, s početkom u 18 sati, Metro organizira virtualnu večeru na kojoj će predsjednik JRE-a Vjeko Bašić i Lana Klingor Mihić, pripremati brancina. Posjetitelji sajma pripremu večere mogu pratiti u Spaladium Areni, a ostali zainteresirani putem live streama na Facebook stranici Metroa.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!