Mladi koji žele steći međunarodno iskustvo u jednom od najvećih svjetskih veleprodajnih lanaca, Metro Cash & Carry, imaju priliku sudjelovati u projektu Ready2Lead za koji prijave počinju u utorak, 3. lipnja 2014., izvijestili su iz Metroa.

Za sudjelovanje u projektu prijaviti se mogu svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na nekom od fakulteta ekonomskog ili turističkog usmjerenja. Prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvan nastavnim aktivnostima te izvrsno poznaju i koriste engleski i još jedan strani jezik.

Odabrani kandidat iz Hrvatske pridružit će se kandidatima iz 31 Metro zemlje koji će sudjelovati u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar Metro Grupe. Edukacija i stjecanje praktičnog iskustva odvijat će se u Hrvatskoj i inozemstvu, uključujući i Düsseldorf u kojem se nalazi centrala tvrtke Metro Cash & Carry.

Zainteresirani kandidati do 15. lipnja 2014. godine životopise i motivacijsko pismo na engleskom jeziku trebaju poslati na: Metro Cash & Carry d.o.o., Department Human Resources, Jankomir 31, 10 090 Zagreb ili na mail adresu: MCCHRREcruitment@Metro-cc.hr.

Nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama, uslijedit će intervjui s predstavnicima Odjela ljudskih resursa Metro-a u Hrvatskoj. Cjelokupni selekcijski proces trajat će do sredine srpnja, pri čemu ugovor i edukacija odabranog kandidata iz Hrvatske započinje u rujnu 2014. godine.