Hajdučki jogurt, Hajdučki mliječni namaz, Hajdučki svježi sir i Hajdučko mlijeko proizvodi su iz nove linije proizvoda Mils Mljekare Split nastalih u suradnji s nogometnim klubom HNK Hajduk.

Na taj način se, kažu u ovoj tvrtki, objedinjava snaga brenda Hajduka te kvaliteta i prepoznatljivost proizvoda Milsa na tržištu.

Marin Brbić, predsjednik Uprave Hajduka, izjavio je kako očekuje da će povezivanjem dva snažna brenda kao što su Hajduk i Mils ostvariti značajne prihode za obje strane.

“Pokušavamo se vezati uz tvrtke lokalnog karaktera koje kroz svoju povijest imaju izraženu kvalitetu, što je Mils u svojih 57 godina postojanja zasigurno dokazao budući da je bio i ostao sinonim za kvalitetne mliječne proizvode. Ovi proizvodi neće biti jedini, nastavit ćemo intenzivno zajedno raditi na novim proizvodima široke potrošnje”, rekao je Brbić.

Vladimir Balent, direktor tvrtke Mils Blago Dalmacije, uvjeren je kako će novi proizvod “vrlo lako naći put do srca svih Splićana, no također i ostalih vjernih navijača Hajduka”.

Hajdučko mlijeko na policama trgovina pojavit će se početkom veljače 2014. godine, dok su ostali proizvodi od danas dostupni u svim Tommyevim trgovinama, a od početka iduće godine i u svim ostalim trgovinama. Proizvode je moguće naručiti i putem web stranice Mils.hr, a njihova cijena će biti na razini postojećih sličnih proizvoda, rečeno je na predstavljanju.