Mljekara KIM u novom ruhu lansirala tri nova proizvoda

kim_rangeMljekara KIM u novu je godinu ušla s novim osvježenim vizualnim identitetom i s tri nova proizvoda – svježim mlijekom u jednolitrenoj boci s 3.2% mliječne masti i tekućim jogurtom u jednolitrenoj boci s 0.5% i 3.2% mliječne masti.

Uz vizualno osvježeni KIM-ov logo, robnu marku KIM od sada zasluženo prati i krovni slogan „Naše domaće“.

KIM je obiteljska robna marka proizvoda koji su spravljeni od svježega, domaćeg mlijeka. Tradicija i kvaliteta robne marke KIM jesu vrijednosti utkane u svaki KIM proizvod.

Nove proizvode kao i novi vizualni identitet prati reklamna kampanja kojom je KIM nakon dugo vremena učinio iskorak u oglašavanju. Tako će uz vjerne ljubitelje ovih domaćih i prirodnih mliječnih proizvoda, kvalitetu KIM-ovih proizvoda imati priliku upoznati i ostali potrošači.

Kvalitetu i izvrstan okus novih KIM-ovih proizvoda prvi su imali priliku upoznati građani Karlovca koje je na subotnjoj „špici“ na tržnici iznenadila vesela promotivna aktivnost dijeljenja proizvoda. Promotivnoj akciji pridružila su se i popularna televizijska lica – Karlovčanka Danijela Trbović, komičar Luka Bulić i najpoznatija kumica s placa baka Slavica.

Prethodni članakRovinjska Mirna nastavlja s proizvodnjom
Sljedeći članakSiječanj 2010.