Poznati svjetski pružatelj usluga prijenosa novca MoneyGram i najveći hrvatski maloprodajni lanac kioska Tisak pokrenuli su MoneyGram uslugu na 800 prodajnih mjesta Tiska.

MoneyGram je globalni servis za prijenos novca koji svoju uslugu nudi u više od 200 zemalja diljem svijeta kroz globalnu mrežu od 345.000 mjesta, uključujući maloprodaju, međunarodne poštanske urede i banke.

“Kiosci Tiska moderna su prodajna mjesta koja su kupcima uvijek pri ruci, a uvođenjem naše usluge na kioske prijenos novca između prijatelja, članova obitelji i voljenih postaje još jednostavniji i pristupačniji”, kaže Richard Meredith, viši regionalni direktor MoneyGrama za sjeveroistočnu Europu i Tursku.

Suradnja s Tiskom predstavlja veliki korak po pitanju MoneyGramovog širenja inovativnih usluga i povećanja broja klijenata u Hrvatskoj.

“Od sad će svi hrvatski građani koji žive i rade u inozemstvu, zahvaljujući ovoj usluzi, moći poslati novac svojim najbližima u Hrvatskoj. Naša suradnja s MoneyGramom omogućava nam da našim korisnicima ponudimo usluge prijenosa novca u koje u potpunosti mogu imati povjerenja”, istaknuo je predsjednik Uprave Tiska Dražen Kocijan.