Monini Classico Squeezable

Zahvaljujući inovativnom čepu omogućeno je čisto i precizno doziranje bez otpada; idealno za preljev vaših jela izvan doma, na stolu i gdjegod se nađete

Monini ekstra djevičansko maslinovo ulje Squeezable E.V.O. 450 ml još je jedan član velike Monini Classico obitelji.Visoka kvaliteta ekstra djevičanskog maslinovog ulja Monini Classico, u uravnoteženom i skladnom okusu, pakirana je u novoj, praktičnoj i laganoj ambalaži pogodnoj za recikliranje.

Zahvaljujući inovativnom čepu omogućeno je čisto i precizno doziranje bez otpada; idealno za preljev vaših jela izvan doma, na stolu i gdjegod se nađete. Uz Squeezable koncept, potrošaču je omogućen “to-go” princip čak i sa svojim omiljenim maslinovim uljem. Za zemlju poznatu po turističkoj ponudi, Squeezable također obogaćuje uživanje na plaži bez ikakve opasnosti od ozljeda ili prelijevanja.

“Osvajanje nagrade Proizvod godine samo je još jedna potvrda da smo na pravom putu u upoznavanju hrvatskih potrošača s najvišim standardima proizvodnje i inovacija brenda Monini, a naš daljnji cilj je podizanje svijesti o uvijek visokoj kvaliteti koja se nalazi u bocama Monini ulja”, izjavila je Helena Kljaić, KAM za Hrvatsku.

“Classic Squeezable već je dobio veliku potvrdu od talijanskih potrošača. Imamo proizvod koji kombinira već dobro poznatu kvalitetu Monini Classico s inovativnom ambalažom koja omogućuje proširenje mogućnosti za konzumiranje ekstra djevičanskog maslinovog ulja”, izjavio je Alessandro Cristiano, menadžer za izvoz Monini proizvoda.