26.9 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 12:20
IzlogPromoNa meniju je zdraviji život

Na meniju je zdraviji život

Za dugoročne rezultate nije dovoljno samo smanjiti količinu hrane koju jedemo, već je potrebno malim promišljenim koracima svakoga dana mijenjati svoje navike

Jeste li znali da je pretilost zapravo kronična metabolička bolest koja često uz sebe veže druge bolesti i stanja kao što su šećerna bolest tipa 2, povišen krvni tlak, bolesti srca i krvožilnog sustava, ali i psihološke poremećaje, smanjenu kvalitetu života i smanjenu radnu sposobnost?

Prekomjerna tjelesna masa prvenstveno je zdravstveni problem, prije nego estetski.

S obzirom na to da su alarmantni podaci pokazali da gotovo dvije trećine (65 %) stanovnika Hrvatske ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu (42 % prekomjernu tjelesnu masu i 23 % debljinu)*, Grupa Podravka, kao društveno odgovorna kompanija u oba svoja segmenta – prehrani i farmaceutici, nudi stručan pristup i svoju ekspertizu kao odgovor na javnozdravstveni problem prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Za razliku od brojnih nezdravih i neodrživih rješenja, program B.Fit www.bfit.hr provjeren je i dokazan tijekom provedbe kliničke studije te pruža pouzdani alat u borbi s pretilošću. Belupo B.Fit program temelji se na suvremenim medicinskim i nutricionističkim principima te uključuje B.Fit zamjenske obroke za smanjenje prekomjerne ili održavanje poželjne tjelesne mase, koji su nutricionistički uravnoteženi i sadrže sve makro i mikronutrijente koji su potrebni u jednom obroku. Nutritivno uravnoteženi B.Fit obroci dolaze kao shake-ovi i juhe u osam okusa. Juhe dolaze u četiri varijante – povrtna juha, juha od rajčica, juha od gljiva i juha s okusom piletine, a shake-ovi u četiri okusa – vanilija, čokolada, jagoda i tiramisu. Možete biti bezbrižni jer se pripremaju brzo i jednostavno, a, između ostalog, sadrže adekvatan udio:

  • ugljikohidrata
  • bjelančevina
  • masti
  • vlakana
  • 13 vitamina
  • 13 minerala

Zamijenite uobičajeni obrok B.Fit obrokom te na www.bfit.hr potražite stručne savjete za održivu promjenu životnog stila kroz uravnotežene, niskoenergetske jelovnike i savjete za redovitu tjelesnu aktivnost, uz stručnu podršku multidisciplinarnog tima.

*Izvor: Europska zdravstvena anketa u Hrvatskoj 2019. European Health Survey (EHIS). Osnovni pokazatelji. Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2021.

Najnovije objave

Stanić za kontrolni paket Bihaćke pivovare izdvojio nešto više od pola milijuna eura

Sukladno realiziranoj cijeni kompletna vrijednost Bihaćke pivovare je nešto manje od 2 milijuna KM Svjetlan Stanić preuzeo je nešto više od 50 posto dionica Bihaćke...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...