Nabava.net predstavila mobilnu aplikaciju za usporedbu cijena

Nnabava-net-pressabava.net, najpopularnija hrvatska stranica za uspoređivanje cijena trgovina, održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavila prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju za usporedbu cijena trgovina.

Između ostalog, time je proslavila i 15 godina svog postojanja, kao i širenje na područje Slovenije.

Mobilna aplikacija razvijena je u suradnji s tvrtkom Ars Futura, a dostupna je za Android i iPhone uređaje. Koristeći aplikaciju korisnici lako i brzo mogu pronaći gdje kupiti određeni proizvod i to po najpovoljnijoj cijeni.

Osim “standardnih” mogućnosti pretraživanja po ključnim riječima i filtriranja po raznim kriterijima (kategorijama, proizvođačima, karakteristikama proizvoda itd.) aplikacija nudi i opciju postavljanje Price Alarma – za željeni proizvod može se definirati ciljna cijena te kada cijena proizvoda padne ispod te definirane, na mobitel će stići notifikacija o tome.

Kako ovaj studentski projekt pokrenut 2001. godine od strane Josipa Maslaća i Šime Esserta uspješno posluje u hrvatskim okvirima, kao sljedeći logički korak nametnulo se širenje na regiju.

Svoju verziju Nabava.net već par godina mogu koristiti građani Srbije (ponuda.rs ), a od početka ove godine i građani Slovenije (pametno.si). Preko 60 trgovina i 450 tisuća objavljenih proizvoda u prva tri mjeseca rada pokazuje da veliki interes za ovakvim servisom postoji i u susjednoj Sloveniji.

Osim spomenutih, predstavljeni su i noviteti na samoj stranici. Od sada će posjetitelji na Nabava.net stranicama moći pročitati niz tekstova u vidu vodiča, savjeta i preporuka koji će im olakšati odabir prilikom kupovine.

nabava-net-aplikacija“Naš cilj oduvijek je bio olakšati ljudima postupak kupovine. Agregiranim prikazom ponude hrpe trgovina na jednom mjestu taj cilj samo je djelomično ostvaren. Vodičima i savjetima za kupovinu koje smo počeli pisati nadamo se da ćemo upotpuniti ostvarenje tog cilja, a mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje našeg servisa u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj lokaciji”, objasnio je Josip Maslać, jedan od pokretača stranica.

Budući da se obilježava 15. obljetnica, a i u cilju promoviranja korištenja mobilne aplikacije organizirana je prikladna nagradna igra. Svi koji preuzmu mobilnu aplikaciju i točno odgovore na postavljeno nagradno pitanje ulaze u krug kandidata za osvajanje bogatih nagrada od kojih se ističe zadnje izdani iPhone SE.

Prethodni članakHrvatski potrošači prednost daju domaćim proizvodima i kvaliteti
Sljedeći članakHrvatska industrija bilježi najbrži rast u EU