Jerko Leko uručio pobjednicima vaučer za putovanje u Brazil i 10.000 kuna na potrošačkoj kartici

Nakon završetka velike nagradne igre “Imate PIK na Brazil” u organizaciji PIK Vrbovca, koja je trajala od 15. ožujka do 15. svibnja ove godine, izvučeno je troje sretnih dobitnika glavne nagrade – putovanje za dvije osobe u Brazil i 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Svečano uručenje nagrada iz snova za svakog ljubitelja nogometa održano je jučer u Super Konzumu, a Mariji, Vinku i Borisu vaučer je uručio poznati Dinamov nogometaš Jerko Leko.

Uzbuđeni dobitnici nisu mogli sakriti oduševljenje što će zahvaljujući PIK-u imati priliku u otputovati u Brazilu te upoznati čari zemlje sambe i nogometa.

Da je riječ o uistinu velikom doživljaju potvrdio je i Jerko Leko koji je istaknuo da je odlazak na Svjetsko prvenstvo san ne samo za iskonske ljubitelje nogometa, već i za sve one koji vole sport, adrenalin te uživaju u navijanju za svoju “repku”.

“Nažalost neću biti u mogućnosti otići u Brazil jer nam u lipnju počinju pripreme, no sigurno ću pronaći vremena za gledanje utakmica u društvu prijatelja, pogotovo kad će igrati naši dečki. To se ne propušta. Rado bih bio na mjestu sretnih dobitnika nagradne igre ‘Imate PIK na Brazil’ – to je stvarno najbolja nagrada koju si ljubitelji nogometa mogu zamisliti. Želim im dobru zabavu!”, poručio je Leko.