Treći put glavna nagrada Toyota Aygo Kraševe nagradne igre “Kao ti” odlazi u ženske ruke. Branki Makarun iz Galgova kod Samobora automobil je stigao u idealnom trenutku kao savršeni dar za odlazak u zasluženu mirovinu.

Kraseva nagradna igra_treca dobitnica Toyote AygoSada ću moći više vremena provoditi sa svojim unucima, a novi auto ćemo iskoristiti za vesele izlete i druženja”, rekla je nova sretna dobitnica Toyote Aygo te dodala kako su upravo unuci najzaslužniji za dobitak nagrade.

“Oni su uživali u slatkišima, a baka je skupljala bar kodove i slala Krašu”, kazala je Branka.

Dugogodišnja i vjerna ljubiteljica Kraševih proizvoda najviše uživa u Domaćicama i Napolitankama, dok Ki – Ki bomboni imaju posebno mjesto u njezinom srcu.

“Bilo kuda, Ki – Ki svuda! To su bomboni moje mladosti. A ljubav prema njima sada dijelim sa svojim unucima”, sa smiješkom je rekla nova dobitnica.

Branku Makarun Kraš je iznenadio i sa slatkim paketom koji će sigurno razveseliti njezine unuke.

Osim Toyote izvučeno je još više od 50 sretnih dobitnika vrijednih nagrada – 3 Samsung Galaxy tableta i 50 slatkih Kraš paketa.

Nakon završetka trećeg kruga nagradne igre, ljubitelje Kraševih proizvoda očekuje još sedam krugova, sve do kraja 2015. Upravo je u tijeku četvrti krug nagradne igre, a nove sretne dobitnike saznat ćemo 1.7., kada će se održati sljedeće izvlačenje. Sve što je potrebno napraviti za sudjelovanje jest na Kraševu adresu poslati pet različitih bar kodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda.

Popis svih dosadašnjih Kraševih sretnih dobitnika možete provjeriti internet stranici.