25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 21:53
Tržišne komunikacijeNajnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO Commerce konferenciji

Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO Commerce konferenciji

Posljednjih nekoliko godina eCommerce je doživio velik rast u cijelom svijetu pa tako i u Hrvatskoj gdje se sve više ljudi okrenulo online kupovini. Kakve promjene su se dogodile najbolje zna udruga eCommerce Hrvatska koja već godinama provodi najveće eCommerce istraživanje u Hrvatskoj gdje kupce ispituje o njihovim navikama kupovanja na internetu. Istraživanje se provodi u suradnji s članovima udruge, a prošle godine je sudjelovalo više od 4.000 ispitanika.

Rezultati ovogodišnjeg istraživanja bit će predstavljeni na eCommerce konferenciji CRO Commerce powered by Paket24, koja će se održati 7. listopada ove godine u zagrebačkom Krašu.

Ovo je četvrta po redu konferencija u organizaciji trgovaca, a osim prezentacije rezultata istraživanja možete poslušati predavanja i panele na kojima će sudjelovati brojni eCommerce stručnjaci iz Hrvatske i regije.

Okrenimo se budućnosti
Tema ovogodišnje konferencije je “Experience the future” kojom se želi motivirati sudionike da se okrenu prema budućnosti i educirati ih za sve što ona donosi u svijetu online prodaje.

Za većinu eCommerce trgovaca, pandemija je donijela pozitivne rezultate i ovo je pravi trenutak da trgovci razviju svoje online poslovanje i primjene sve promjene koje su se dogodile u potrošačkim navikama.

Rezervirajte 7. listopada za cjelodnevni eCommerce program i party za sve sudionike.

Konferenciju će otvoriti predsjednik udruge eCommerce Hrvatska, Marcel Majsan, koji će predstaviti ovogodišnje istraživanje navika online kupaca. Nakon uvodnog dijela, predavanja će se podijeliti na dvije pozornice gdje ćete moći saznati koja je tajna uspjeha velikih webshopova, kako odabrati najbolju dostavnu službu za svoje poslovanje, koji su najnoviji marketinški trendovi u eCommercu i kako se oglašavaju hrvatski webshopovi.

Neće biti izostavljene ni goruće ovogodišnje teme o uvođenju eura i promjenama u Google Analyticsu pa savjetujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme jer je broj sudionika ograničen.

Konferenciju možete pratiti online ili uživo, a cijena je 1.000 kn za online praćenje, odnosno 1.500 kn za fizičko praćenje u Krašu. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije.

Za čitatelje našeg portala i magazina osigurali smo popust od 20 posto uz kod JATRGOVAC20.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...