Zagrebačka kulturna institucija, BP Club, nakratko je ponovno otvorio svoja vrata. Kultni jazz klub u Teslinoj 7, 11 godina nakon prestanka rada, osvanuo je u potpuno novom izdanju kao pop-up vinyl shop J.J.’s Record Store.

Pod pokroviteljstvom Johna Jamesona, J.J.’s Record Store je u centar Zagreba donio savršen spoj kvalitetne glazbe i još kvalitetnijeg pića postavši tako nezaobilazna lokacija za večernje druženje u dobrom stilu.

Pozivnice na otvorenje u obliku vinyl “singlica” John Jameson je poslao poznatim gradskim licima, a jedinstvenu priliku za spuštanje stepenicama u legendarni podrum nisu propustili dugovječna televizijska lica Dubravko Merlić i Željka Ogresta, glumica Tara Thaller, glumci Fabijan Pavao Medvešek, Filip Riđički, Miran Kurspahić i Marko Mićunović, glazbenici Vlaho Arbulić, Lu Jakelić, Marko Bošnjak, Tia Miljanović i Zembo Latifa, redatelj i koreograf Igor Barberić i mnogi drugi.

Kako i kada posjetiti J.J.’s Record Store
J.J.’s Record Store otvoren je od 7. do 14. svibnja, od 19 sati na adresi Teslina 7. Zbog ograničenog kapaciteta prostora, za dolazak je potrebno prijaviti se putem Entria i odabrati jedan od ponuđenih termina. Ulaz je besplatan.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!