puna-ustaBudi cool, rashladi se, napuni usta letećim sladoledima. Naciljaj ih, odredi smjer i pažljivo spusti u usta. Što ih više uloviš, sakupiti ćeš više bodova. Budi najbolji i osvoji Playstation3, a drugo i treće plasirani neka se zadovolji PSP-om.

Kako se igraju “Puna usta”?
Usta se pune na sljedeći način:

1. Poliži sladoled i ne grickaj štapić jer se na njemu nalazi kod.
2. Započni igrati upisivanjem koda u za to predviđeno polje, ako si registrirani korisnik. Ako se još nisi registrirao, učini to sada.
3. Kada igra započne klikni mišem na leteći sladoled koji ti se pojavi na zaslonu i označi mu pravilnu putanju do jezika. Pritom pazi da se ne sudariš sa drugim letećim sladoledima. Igra ima tri nivoa.
4. Pobjednik je korisnik koji osvoji najviše bodova spuštenjem sladoleda u usta u periodu od 15.04. do 06.05.2010.
5. Ako sudjeluješ i nisi prvi na listi, budi uporan. Neće svi igrati istim intenzitetom svaki dan. Poklon osvaja najbolji punjač/punjačica, ali i drugo i treće plasirani.

Napomena: Samo da znate dragi naši punjači/punjačice usta, za svaki kod koji ste upisali ostvarujete mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri “Pažljivo ližite” u utrci za GLAVNU NAGRADU. Više o tome kliknite ovdje.

Najbolji punjač ili punjačica na TOP LISTI osvaja Playstation 3. Drugo i treće plasirani na TOP LISTI osvajaju utješnu nagradu Playstation Portable. Slike nagrada su ovdje prikazane, a ako si uporan/na imati ćeš više od slike 🙂

PUNA USTA TRAJE OD 15.04. DO 06.05.2010.

Saznaj više klikom na sljedeći link.