Druženje s Ledo Medom i sudjelovanje u zabavnim i edukativnim radionicama oduševilo je ovog vikenda i male i velike posjetitelje Zoološkog vrta.

Lijepo vrijeme i odlične radionice privukle su velik broj posjetitelja s djecom koja su postavljala vlastite rekorde u raznim disciplinama u kojima životinje drže rekorde kao najsnažnije, najbrže, najspretnije i druge.

Priliku za upoznati Ledo Medu nije propustila ni poznata voditeljica Antonija Stupar Jurkin sa svojom djecom. Nezaobilazni je bio i punkt s Ledo Medom gdje su se djeca igrala, crtala i uživala u odličnom Ledo Medo i životinjski rekordi sladoledu.

Vesele Ledo promotorice animirale su djecu i dijelile im brojne nagrade. Razmjena sličica Ledo Medo i životinjski rekordi je veselila sve mališane koji sakupljaju sličice kako bi popunili album i osvojili Ledo Medo plišanu igračku.

Edukatori Zoološkog vrta upoznavali su malene posjetitelje sa svim rekorderima životinjskog svijeta i pružili im priliku za druženje s brojnim životinjama koje su mogli dotaknuti i igrati se s njima te im predstavili zanimljivosti o svakoj životinji.

Za najavu sljedećeg druženja s Ledo Medom i životinjskim rekordima pratite web stranicu