Toplo vrijeme donosi potrebu za čestim rashlađivanjem omiljenim napicima, a mnogima je to upravo Nescafé.

Istraživanje o navikama ispijanja hladne kave, koje je provela kompanija Nestlé, pokazalo je da čak 60 posto ispitanika kavu Nescafé Classic 3u1, odnosno 2u1, ocjenjuje kao brend za koji se najradije opredjeljuje.

Prema istom istraživanju, potrošači vole piti hladnu kavu – njih čak 53 posto ističe kako od 10 šalica kave popije najmanje tri hladne.
Vrućine nas ne sprečavaju da uživamo u kavi – gotovo 60 posto ispitanika konzumira istu količinu ovog napitka tijekom ljetnih mjeseci kao i za vrijeme drugih godišnjih doba.

To pokazuje kako je kava u kombinaciji s lijepim vremenom pun pogodak, neovisno je riječ o toplim ili hladnim okusima.

Upravo je zato za sve ljubitelje hladnih kava kao i one koji uživaju u egzotičnim varijantama, Nestlé pripremio pravo osvježenje u obliku Nescafé 3u1 Frappea.

Riječ je o hladnom napitku koji je savršen za predah u vrućim mjesecima, a koji se može pripremiti za svega par minuta.

Varijacije su beskrajne, pa se u Frappe može dodati kockica leda ili šlag, a za pravi doživljaj može ga se kombinirati sa sladoledom omiljenog okusa.

Dodatno, za sve one kojima su novi okusi izazov, tu je kava Nescafé 3u1 kokos. Tropska aroma kokosa u hladnoj varijanti kao stvorena je za uživanje, a Nescafé je uvijek tu da vas podrži novim idejama.