Kako bi koža zasjala u punom sjaju i bila spremna za svakodnevne poglede tu je idealan saveznik – Nivea Protect & Shave brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama

Uklanjanje nepoželjnih dlačica na nogama, ispod pazuha i na bikini području za većinu žena dio je svakodnevne njege, a zbog uštede vremena preferiraju mokro brijanje. Nivea je u tom segmentu s Protect&Shave linijom čija glavna zvijezda je brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama, napravila iskorak te pružila optimalno rješenje – nježno i temeljito uklanjanje dlačica u kombinaciji s njegom i zaštitom kože uz pristupačnu cijenu. Ovaj jedinstveni brijač sadrži set od 3 zamjenske oštrice koje su izrađene od kvalitetnog materijala vrlo elegantnog dizajna, a ergonomska ručka osigurava sigurno klizanje brijača po koži.

Posebni jastučić za njegu sadrži aloe veru, pantenol i Eucerit, ključni sastojak legendarne Nivea kreme, koji pružaju trenutačnu njegu i hidrataciju. Kako bi brijanje bilo što ugodnije, bez obzira na to koliko vam se žuri, uvijek koristite gel ili pjenu za brijanje. Nivea Protect&Shave gel za brijanje stvara zaštitni sloj na koži i omogućavaju britvici da lakše klizi te sadrži njegujuće sastojke poput ekstrakta magnolije, kamilice i vitamina E koji sprečavaju moguće ozljede kože, crvenilo i prištiće te omogućavaju uživanje u besprijekorno glatkoj i svilenkastoj koži.

Nivea Protect & Shave brijač s pokretljivim zglobom sa zamjenskim oštricama
Inovativni brijač s jedinstvenim Nivea mirisom omogućava izuzetno nježno i precizno brijanje. Pokretljivi zglob sa 5 kvalitetnih oštrica elegantnog dizajna, optimalno se prilagođava svakoj konturi tijela, a jastučić za njegu s Euceritom – posebnim sastojkom Nivea kreme kožu njeguje već tijekom brijanja. Tehnika s klikom omogućava jednostavnu zamjenu britvica i sigurno korištenje. Ergonomska ručka osigurava sigurno kliženje brijača po koži i za vrijeme tuširanja. Za glatku i njegovanu kožu. MPC (brijač i 3 zamjenske oštrice): 62,90 kn.

Nivea Protect & Shave gel za brijanje
Kremasti gel s njegujućim vitaminom E i ekstraktima kamilice i magnolije stvara zaštitni sloj na koži te omogućava posebno temeljito i sigurno brijanje. Njegujuća formula štiti kožu od nadraživanja i čini ju glatkom. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 29,90 kn.