album-wfsNa svim kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije mogu se kupiti nove sličice za album World Football Stars dok se album može preuzeti besplatno.

Navijati za najdražu reprezentaciju na nadolazećem Svjetskom prvenstvu sigurno je zabavnije  uz novi album i sličice World Football Stars. Album je edukativnog karaktera i prikazuje sve reprezentacije koje su se plasirale na Svjetsko nogometno prvenstvo u Africi. Sadrži i zanimljivo štivo i razne informacije o Južnoafričkoj republici i nogometnom natjecanju koje će se tamo održati.

Tisak se pobrinuo za mnoštvo zabave i omogućio svima da postanu članovi World Football Stars kluba – kluba nogometnih zvijezda. Kako bi postali članom potrebno je poslati SMS s ključnom riječi WFS na broj 88302 (7,90 kn/tjedan), a nakon toga na mobitel stiže link s kojega se mogu skidati razni sadržaji poput java igrica, funsounda, wallpapera i još mnogo toga. Najbolje od svega je što svi članovi kluba sudjeluju i u velikoj nagradnoj igri u kojoj svaki tjedan Tisak poklanja Nintendo Wii sa igricom, Tele2 start pakete s mobitelima te svaki tjedan najsretnijeg člana nagrađuje glavnom nagradom – putovanjem u Gardaland za dvije osobe.

I za kraj, osim svega navedenog, sakupljanje sličica donosi i vesele i slatke nagrade  – svi koji pošalju 50 praznih vrećica WFS sličica dobivaju na poklon Umbro sportsku torbicu, slatki paket Rolly Pop ili navijačke šalove.