Nivea je predstavila novu Diamond Volume liniju za njegu i styling kose koja tankoj i normalnoj kosi pruža očaravajući volumen i sjaj.

Ultra lagana formula Nivea Diamond Volume proizvoda s česticama dijamanta i tekućim keratinom obavija kosu “dijamantnim” sjajem i laganim volumenom te ju čini zavodljivom i mekom.

Tanka kosa ima manje volumena i potrebna joj je uravnotežena njega koja ju ne čini teškom i “umornom”. Razni proizvodi za sjaj kose sadrže sastojke koji kosi daju prekrasan sjaj, ali ne i volumen. Nivea Diamond Volume pruža tankoj i normalnoj kosi sve što joj je potrebno, bez kompromisa.

Zahvaljujući zaštitnom sustavu s keratinom Nivea Diamond Volume styling proizvodi štite kosu od vanjskih utjecaja. Keratinski zaštitni sistem obavija svaku vlas poput ogrtača i štiti prirodni sloj keratina od štetnih utjecaja. Rezultat je kosa s predivnim sjajem i prirodnim volumenom.

Nivea Diamond Volume šampon
Lagana formula s česticama dijamanta i tekućim keratinom daje tankoj kosi sjaj i ultra-lagan volumen. Novi Nivea Diamond Volume šampon čini kosu vidljivo glatkom i ne sadrži silikone.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,00 kn

Nivea Diamond Volume regenerator
Lagana, njegujuća formula s česticama dijamanta i tekućim keratinom omogućuje savršeno raščešljavanje, daje kosi slojevit sjaj te jača strukturu kose i čini je glatkom – bez osjećaja težine.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21,00 kn

Nivea Diamond Volume Styling pjena
Pouzdana 24-satna postojanost za blistav sjaj i ultra lagani volumen. Lagana formula aktivira se toplinom te dolazi do asimilacije pro-vitamina B5 i vitamina B3. Nova Nivea Diamond Volume pjena pruža kosi jako učvršćivanje i pritom kosu ne čini teškom.
Preporučena maloprodajna cijena (150 ml): 28,00 kn

Nivea Diamond Volume Styling sprej za kosu
Styling sprej omogućuje kosi dijamantni sjaj i lagani volumen te snažno učvršćivanje koje traje 24 sata.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 28,00 kn

Savjete poznate stilistice Sally Brooks možete pogledati na poveznici.