Novouređeni prostor predstavlja novi koncept Billa supermarketa koji naglasak stavlja na svježinu proizvoda i preglednost prostora

Trgovački lanac Billa Hrvatska predstavila je sinoć novouređeni prostor supermarketa na zagrebačkom Rotoru na adresi Jadranska avenija 2, kao i novi koncept svojih prodajnih mjesta.

Prostor je veličinom i asortimanom prilagođen Billinom konceptu “kvartovskih” supermarketa pri čemu prodajna površina iznosi 1460 m2 s osam blagajni i dvije brze blagajne.

Riječ je o prvom Billa supermarketu u Hrvatskoj koji je otvoren u studenom 1999. godine, a iz trgovca ističu kako je prodavaonica sada preuređena po najmodernijem konceptu kojim se naglašava novi izgled i novi način izlaganja proizvoda te se dodatno ističe svježina i prostranost supermarketa kako bi kupci u novom prostoru lakše uočili artikle i cjelokupnu ponudu.

Ponovno otvorenje supermarketa obilježio je i prigodan cjelodnevni zabavno-glazbeni program: nastup klauna, facepainting i tattooing za najmlađe kupce, te koncertni nastup Jacquesa Houdeka i dječjeg zbora Kikići. Prigodni program završio je spektakularnim vatrometom, a za kupce je pripremljen i niz popusta te posebnih akcija koje će biti aktualne sve do 18. rujna u Billi Rotor.

Novost je također da je u novouređenom prostoru Bille na Rotoru otvorena i nova poslovnica Bipa drogerije.

Billa u svojoj ponudi ima više od 10.000 proizvoda, a više od polovice dolazi od hrvatskih proizvođača.

Radno vrijeme Bille na Rotoru je: pon-sub 7.00 do 23.00 te nedjeljom 7.00 do 20.00 sati.

Billa posluje na hrvatskom tržištu od 1999. godine i trenutno ima 58 supermarketa te oko 1700 zaposlenih. Billa je dio Rewe International AG koja je tržišni maloprodajni lider u Austriji u segmentu maloprodaje prehrambenih proizvoda i drogerija. U Austriji i inozemstvu Rewe International AG zapošljava više od 67.000 ljudi koji rade na oko 3600 prodajnih mjesta. U 2012. godini ukupni promet tvrtke iznosio je 12,75 milijardi eura.