paloma-toaletni-papir-green-teaKao odgovor na svjetske trendove i potrebe potrošača u Palomi su razvili novu liniju troslojnog toaletnog papira Paloma koji je dostupan u pakiranju od 10 rola po 150 listića, a dužina listića je 14 cm.

Duži namotaj te mekoća i kompaktnost papira najbolji su razlozi za kupnju naših novih proizvoda, a treba dodati da su ovi toaletni papiri proizvedeni iz 100% celuloze, koja je i PEFC certificirana, ističu iz tvrtke.

Nova linija troslojnog toaletnog papira Paloma sastoji se od bijelog toaletnog papira bez mirisa, žutog toaletnog papira s mirisom mlijeka i zobi, roza toaletnog papira s mirisom divlje trešnje i bijelog toaletnog papira s ljepilom u zelenoj boji i mirisom zelenog čaja.

Upotrebljavaju se mirisi koji su pogodni i za prehrambenu industriju i nanose se na tuljak toaletnog papira. Iz tvrtke posebno napominju kako su novi toaletni papiri u ponudi dermatološki testirani kod njemačkog instituta Eurofin.

Za rujan i listopad Paloma najavljuje TV kampanju, promocije i sampling u maloprodaji, PR objave, te opremanje prodajnih prostora s POS materijalima i dodatna pozicioniranja.