Nova Nivea Hairmilk linija prilagođava njegu kose svakom tipu kose – šampon i regenerator za tanku, gustu i normalnu kosu pružit će ciljanu njegu i dubinski obnoviti svaki pramen kose

Kremasta i lagana formula Nivea Hairmilk linije čisti, obnavlja i jača svaki tip kose te ju ne čini teškom. Glavni sastojci formule su mliječni proteini koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir, ulje makadamije koje prodire dubinski u kosu i time povećava njezinu elastičnost te Eucerit koji obavija površinu kose, zaglađuje ju i štiti od vanjskih utjecaja. Zahvaljujući ovim sastojcima, formula ne isušuje vlasište zbog čega su proizvodi prikladni za svakodnevnu uporabu. Jedinstven miris plave Nivea kreme obogaćen je mirisnim notama ljubičice, ljiljana, mošusa i bergamota.

Prvi Hairmilk proizvod lansiran je davne 1912. godine koji je tada bio prava revolucija na tržištu – nudio je dubinsku njegu kose, a zahvaljujući blagoj formuli bio je pogodan za svakodnevnu uporabu.

Danas je nova Hairmilk linija, nadahnuta tom inovativnošću i bogatim Nivea naslijeđem, predvodnik u inovativnom pristupu njezi kose.

Kako bi njega prilagođena svakom tipu kose bila potpuna, Hairmilk linija obogaćena je i regeneratorom u spreju – idealnim saveznikom za obnovu suhe i oštećene kose s trenutnim djelovanjem. Nivea Hairmilk regenerator u spreju odlično je rješenje u nedostatku vremena jer se ne ispire, a sjajan je i kao podloga prije stiliziranja kose jer ju štiti od topline i olakšava raščešljavanje.

Njegova formula intenzivno obnavlja kosu, dubinski ju njeguje i hidratizira te joj pruža volumen i sjaj. Praktično pakiranje čini ga i dobrim suputnikom u svakoj kozmetičkoj torbici.

Osam Nivea Hairmilk proizvoda dostupno je u novoj liniji:

Nivea Hairmilk šampon za normalnu kosu
Šampon za njegu normalne kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 20,90 kn

Nivea Hairmilk regenerator za normalnu kosu
Regenerator za njegu normalne kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit®daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 20,90 kn

Nivea Hairmilk regenerator u spreju za normalnu kosu
Regenerator u spreju za normalnu kosu trenutno obnavlja suhu i oštećenu kosu, dubinsku ju njeguje i olakšava raščešljavanje. Sadrži laganu formulu koja ne otežava kosu, štiti je od topline, jača ju i hidratizira te joj pruža volumen i sjaj. Nakon nanošenja kosa je sjajna i meka na dodir. Regenerator se nanosi na suhu ili vlažnu kosu te se ne ispire. Idealan je za njegu nakon šamponiranja ili prije stiliziranja. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 27,90 kn

Nivea Hairmilk šampon za tanku kosu
Šampon za njegu tanke kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 20,90 kn

Nivea Hairmilk regenerator za tanku kosu
Regenerator za njegu tanke kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 20,90 kn

Nivea Hairmilk regenerator u spreju za tanku kosu
Regenerator u spreju za tanku kosu trenutno obnavlja suhu i oštećenu kosu, dubinsku ju njeguje i olakšava raščešljavanje. Sadrži laganu formulu koja ne otežava kosu, štiti je od topline, jača ju i hidratizira te joj pruža volumen i sjaj. Nakon nanošenja kosa je sjajna i meka na dodir. Regenerator se nanosi na suhu ili vlažnu kosu te se ne ispire. Idealan je za njegu nakon šamponiranja ili prije stiliziranja. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 27,90 kn

Nivea Hairmilk šampon za gustu kosu
Šampon za njegu guste kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn

Nivea Hairmilk regenerator za gustu kosu
Regenerator za njegu guste kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21,90 kn