Nova stara ab kultura – Savršeno izbalansiran mliječni napitak

Ljubitelji ab kulture, jednog od najstarijih fermentiranih mliječnih napitaka iz Dukata, od sada mogu uživati u novoj, poboljšanoj recepturi ovog ukusnog mliječnog napitka.

Niskokalorična (samo 36 do 40 kCal/100 g) i s niskim udjelom mliječne masti (0,1% m.m.) a istovremeno izvor vrijednih bjelančevina i kalcija iz mlijeka, nova ab kultura odlična je nadopuna zdravom doručku i večeri ili pak lagan i osvježavajući međuobrok.

Savršeno izbalansirana ab kultura izvrsnog je okusa i idealna za sve one koji žele brinuti o svom zdravlju i vitalnosti a pri tome beskompromisno uživati u osvježavajućem i laganom okusu ovog zdravog mliječnog napitka.

Bez dodatnog šećera, ab kultura je pogodna za dijabetičare.

Ljubitelji ab kulture mogu uživati u tri nova okusa: ab kultura NATUR, JAGODA i ŠUMSKO VOĆE, u 330 gramskim bocama te ab kultura NATUR u 500 gramskoj boci.

Hrvatska gospodarska komora je davne 1998. godine dodijelila ab kulturi znak «Hrvatska kvaliteta», čime ab kultura postaje prvi proizvod s znakom «Hrvatska kvaliteta» u kategoriji fermentiranih mliječnih napitaka.

Preporučena cijena u supermarketima i hipermarketima: od 6,05 kn