Dr. Oetker Beze kore – nova linija proizvoda

Za nadolazeću najslađu sezonu Dr. Oetker nadopunio je svoju prepoznatljivu liniju proizvoda za pripremu najfinijih slastica novim Dr. Oetker Beze korama s kojima ćete uživati u pripremama laganih proljetnih deserata

Tradicionalne okuse slastica poput ledenog vjetara, puslica, makarona i predivne pavlove torte zahvaljujući modernoj pripremi možete s lakoćom pripremiti uz Dr. Oetker Beze kore koje su osmišljene da prate trendove i potrebe današnjih potrošača.

Čak i najiskusniji u pripremi slastica nailazili su na razne nedoumice vezane uz izradu nježnih i hrskavih beze kora.

Kako napraviti savršene beze kore? Na kojoj temperaturi ih sušiti i koliko dugo se hlade? Često vam se dogodi da potamne ili da sredina ostane mekana nakon sušenja? Uz Dr. Oetker Beze kore sve je puno jednostavnije. Kako bi napravili slasticu koja se topi u ustima trebate samo dodati 75 ml vode u Dr. Oetker mješavinu za Beze kore i uživati u desertu laganom poput oblaka.

Proljeće je idealno vrijeme za kombiniranje osvježavajućih okusa, a uz višestruku primjenu Dr. Oetker Beze kora možete napraviti raznovrsne zamamne deserte. Pokažite svoju kreativnost u izradi slastica i nadjenite beze kore finom kremom, šlagom, čokoladom ili voćem po izboru. Budite maštoviti te slastice dodatno ukrasite čokoladom, Dr. Oetker dekorima ili podarite novi izgled prhkim puslicama koristeći boje i arome za kolače te s njima dodatno dekorirajte veličanstvenu voćnu tortu.

Mogućnosti su raznovrsne i ostaje vam samo da uživate u svakom zalogaju laganog deserta izvrsnog okusa i hrskave teksture.

Uz odličan omjer cijene, količine i kvalitete u praktičnim pakiranjima od 185g izradom slastica s Dr. Oetker Beze korama iznenadite svoje najdraže maštovitim proljetnim desertom.

Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker Beze kora iznosi 14,86 kuna.